Make-up artist Lydia: ZZAZEN Collagen, Beauty from within

In het gebruik van een verzorgende crème wil ik nog wel eens wisselen. Maar deze pot gaat elke maand tot op de bodem leeg. En de volgende staat al klaar.

Naast een goede huidverzorging aan de buitenkant doe ik aan ondersteuning van binnenuit. Goed en gevarieerd eten, voldoende water drinken en suppletie. Onze intensieve levensstijl kan wel wat extra aandacht gebruiken. Voor meer energie, vitaliteit maar daarmee ook een betere huid van binnenuit.

Ik gebruik de Collagen poeder van Zzazen. Elke dag een schepje in een glas water. Smaakt nog lekker ook! Mijn nagels zijn al jaren een ramp, ze schilferden, scheurden en ik heb van alles geprobeerd maar niets hielp. Sinds ik de Collagen gebruik is dat gestopt, ik heb nu weliswaar korte maar stevige nagels, mijn haar is voller en groeit sneller. Ook heb ik het idee dat mijn huid overal voller is, zie het vooral aan mijn handen. Lees hier verder.

Duurzame CADEAUTIP VOOR BODY & BEAUTYLOVERS

Het beste cadeau voor de échte body & beautylovers is ZZazen collageen! Gun jij je liefde deze geweldige lichaams én beautyboost? Dagelijks een maatschepje ZZAZEN doet wonderen. Het zorgt voor een stralende huid, mooi haar, sterke nagels, een soepel lichaam en geeft meer ernergie. Daar wordt toch iedereen blij van in deze koude, grijze maanden! Lees hier verder

ZZAZEN in vitaminstore magazine

Ben jij weleens bij Vitaminstore geweest? Vitaminstore is dè moderne health specialist. Naast de zalige juices en gembershotjes die wij er graag drinken is het voor ons net een gezonde snoepjeswinkel omdat ze zoveel healthy, mooie producten verkopen, zalig! Ze zitten op verschillende goede locaties in Nederland en iedere winkel heeft deskundig personeel dus als je advies nodig hebt, lekker wilt rondsnuffelen of zin hebt in een super juice zou ik er echt even langsgaan, een enorme aanrader!

Vitaminstore verkoopt ZZAZEN en wij staan in het laatste magazine:

ZZAZEN is een unieke collageen boost in poedervorm. Neem ZZAZEN op in je dagelijkse beautyritueel en ervaar zelf het verschil voor je huid, haar, nagels, gewrichten en botten! Met het bijgevoegde maatschepje is ZZAZEN makkelijk te vermengen met water, een sapje of b.v. met yoghurt.Lees hier verder.

https://www.vitaminstore.nl/

WIN ZZAZEN, VOEL JE GEWELDIG EN STRAAL!

Met dagelijks 1 maatschepje ZZAZEN neemt je weerstand toe, voel je je geweldig en ga je stralen! De unieke ZZAZEN formule verbetert je huid, haar en nagels, zorgt voor meer energie, betere sportieve prestaties en vermindert blessures. Je ziet er niet alleen beter uit, je voelt je ook sterker. Win ZZAZEN bij Yoga International en ga voor 13 september naar:https://yoga-international.nu/winnen/win-zzazen  

òf ga naar onze site en ervaar het zelf met Yoga International korting van € 10,00. Kortingscode: YOGA.

https://www.zzazen.com/shop/

 

dAAAAAAG RIMPELS! zZAZEN IN YOGA INTERNATIONAL

DAAAG RIMPELS!

Wil jij ook een mooie stralende huid zonder rimpels? ZZAZEN® collageen verbetert de huid op een natuurlijke manier van binnenuit! ZZAZEN® is tevens dè perfecte BOOST voor je haren, nagels en botten! Als YOGA-vriend ontvang je nu bij een bestelling van één pot de tweede GRATIS! Ervaar het zelf: www.zzazen.com/shop/ en gebruik kortingscode: YOGA

https://yoga-international.nu/