WELKOM BIJ WWW.ZZAZEN.COM!

Het gebruik van viscollageen is al jaren een dagelijkse gewoonte in Zuid Amerika en Azië met als doel het lichaam vitaal en de huid jong te houden. Na jaren van onderzoek naar dit product en het gebruik hiervan zijn wij enorm enthousiast geraakt! Ik persoonlijk voel me veel energieker, mijn sportieve prestaties zijn beter, mijn huid en mijn haar zijn er zichtbaar op vooruit gegaan en wonder boven wonder heb ik ineens lange nagels! Kortom, ik werd zo blij van mijn collageenboost dat we besloten hebben onze favoriete viscollageen naar Nederland te halen en de ervaring van het gebruik te delen met Nederlandse en Belgische bewust levende mannen en vrouwen.

De naam ZZAZEN komt van ZAZEN en betekent “het vinden van innerlijke rust”. Het symbool op de pot is een Japans beautysymbool. In Japan ligt tenslotte de oorsprong van nutritionele voeding en supplementen. De grijze bolletjes hierin verwijzen naar de structuur van de collageen.

ONZE PRODUCTEN
  • We hanteren strenge eisen voor onze producten met als uitgangspunten de natuur en ons lichaam. We maken daarom gebruik van natuurlijke ingrediënten.
  • Onze producten zijn samengesteld met zuivere ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De werking ervan is aangetoond middels wetenschappelijk onderzoek.
  • De ZZAZEN producten worden geproduceerd conform de strengste certificeringsnormen en labtesten waardoor kwaliteit gewaarborgd is.
Debby Joannes