WIL JIJ MOOI, ACTIEF EN ENERGIEK OUDER WORDEN?

  

Wil jij een mooie stralende huid en vitaal ouder worden? ZZAZEN® is de allerbeste vis collageen, verbetert de huid op een natuurlijke manier van binnenuit en is ook dè perfecte BOOST voor je haren, nagels, gewrichten en botten. ZZAZEN geeft je tevens meer energie èn speelt een essentiële rol bij actieve consumenten en  sporters. Naast een sneller herstel en opbouw van de spieren verbetert ZZAZEN de sportieve prestatie, versterkt ZZAZEN het bindweefsel en draagt daarom bij aan het verminderen van blessures a.g.v. sterker weefsel. ZZAZEN geeft je dus ook een sportieve, actieve boost. Ervaar het zelf!

ZZAZEN is makkelijk in gebruik en bijzonder geschikt om te vermengen met allerlei soorten voeding, water, een sapje, een yoghurtje en ook met eiwitmengsels. Het is puur, gemakkelijk verteerbaar en absorbeerbaar en ZZAZEN bevat een uniek aminozuurprofiel dat specifieke nutritionele voordelen biedt die niet in andere eiwitbronnen voorkomen. Kortom, ZZAZEN biedt veel voordelen voor het lichaam!

ZZAZEN® collageen is ontwikkeld om het lichaam te ondersteunen en de huid, haren, nagels, botten, gewrichten van binnenuit te verbeteren! Het resultaat is geweldig! Door de perfecte samenstelling van de ingrediënten: collageen, vitamine C, arginine en glucosamine zorgt ZZAZEN® voor de belangrijkste bouwstoffen om je lichaam te stimuleren bij het aanmaken van collageen op natuurlijke wijze.

Collageen is een lijmvormend eiwit dat overal in het lichaam voorkomt maar voornamelijk in de huid, de botten, de pezen en het kraakbeen. Collageen vormt ook het hoofdbestanddeel van het bindweefsel in het lichaam. Het bindweefsel bepaalt de veerkracht en de lichaamsvorm van de huid. Het behoud van collageen is het geheim van mooi ouder worden omdat collageen verantwoordelijk is voor de soepelheid, de elasticiteit en de structuur van de huid.

Tot het 25ste levensjaar wordt via een natuurlijk proces voldoende collageen aangemaakt om de huid jong, elastisch en stevig te houden. Na je 25ste echter neemt de natuurlijke productie van collageen in ons lichaam af, hierdoor veroudert de  huid en ontstaan er rimpels. Deze afname van collageen in het lichaam kun je op een eenvoudige manier aanvullen met ZZAZEN®. ZZAZEN® is een compleet collageen supplement dat zorgdraagt voor natuurlijke verbetering van binnenuit. ZZAZEN® is afkomstig van de vissenhuid, identiek aan de collageen in ons lichaam en in héle kleine peptiden ‘geknipt’. De opneembaarheid van ZZAZEN® in het lichaam is daarom het beste!  Onderzoek heeft aangetoond dat ZZAZEN® al binnen een uur, na inname, in je bloedbaan is opgenomen.

ZZAZEN® onderscheidt zich van andere collageen producten door de hoogste kwaliteit van de zuivere ingrediënten. ZZAZEN® wordt geproduceerd conform de strengste certificeringsnormen en labtesten waardoor kwaliteit gewaarborgd is. De werking ervan is aangetoond middels wetenschappelijk onderzoek, lees meer hierover onder SCIENCE.

INGREDIËNTEN

Vis collageen peptiden (vis), voedingszuur: appelzuur, L-arginine, natuurlijk smaakaroma, vitamine C, glucosamine sulfaat uit 2 Kcl (vis).

GEBRUIK

Wij adviseren 7 gram ZZAZEN® per dagdosering. Dit kan op ieder moment van de dag ingenomen worden door één maatschepje ZZAZEN® (7 gram) in een glas te doen en hieraan water of je favoriete sapje toe te voegen. Roer dit vervolgens goed en geniet van je ware anti-aging drankje!

WAT  DOET  ZZAZEN®

 • Natuurlijke huidverjonging
 • Minder rimpelvorming
 • Verbeterde huidstructuur, betere hydratatie
 • Versterkt botten, gewrichten, kraakbeen
 • Boost voor haren en nagels
 • Meer energie
 • Betere sportprestaties
 • Versnelt spierherstel
 • Vermindert blessures
 • Makkelijk opneembaar

INGREDIËNTEN

Vis collageen peptiden (vis), voedingszuur: appelzuur, L-arginine, natuurlijk smaakaroma, vitamine C (ascorbinezuur), glucosamine sulfaat uit 2 Kcl (Vis), gezoet met steviol glycosides (stevia).

De inhoud van 1 pot ZZAZEN® is goed voor 31 dagdoseringen.

LEES HIER MEER OVER DE WETENSCHAPPELIJKE STUDIE

GEBRUIK
Wij adviseren 7 gram ZZAZEN® per dagdosering. Dit kan op ieder moment van de dag ingenomen worden door één maatschepje ZZAZEN® (7 gram) in een glas te doen en hieraan water of je favoriete sapje toe te voegen. Roer dit vervolgens goed en geniet van je ware anti-aging drankje!

ONZE PRODUCTEN
 • We hanteren strenge eisen voor onze producten met als uitgangspunten de natuur en ons lichaam. We maken daarom gebruik van natuurlijke ingrediënten.
 • Onze producten zijn samengesteld met zuivere ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De werking ervan is aangetoond middels wetenschappelijk onderzoek.
 • De ZZAZEN producten worden geproduceerd conform de strengste certificeringsnormen en labtesten waardoor kwaliteit gewaarborgd is.

ERVAAR HET ZELF!