Zzazen, de alleskunner

 


ZZAZEN COLLAGEEN is een geweldige ‘alleskunner’. Waarom een alleskunner? Omdat ZZAZEN zorgt veel verbetering. Ik begrijp dat je denkt ‘dat klinkt wel heel mooi maar leg dat eens uit dan?’ Lees dan snel verder zodat ik je meer kan vertellen hierover. O ja en de vernieuwde ZZAZEN bevat naast onze collageenpeptiden nu ook Vit D, vit C, zink selenium en glucosamine! Alles om jezelf fit en mooi te houden in 1 poedertje waar je op een makkelijke manier een drankje van maakt!

 

Hoe gebruikt Beautyinstituut Su Chens ZZAZEN?

 

 

Wat anderen van ZZAZEN vinden, meer reviews lees je hier

 

“Elke dag een schepje en het is nog lekker ook”
– Make-up artist LYDIA LE LOUX

 

“Ik gebruik ZZAZEN ruim een jaar; het is een fantastisch product. Mijn haar is glanzender, nagels zijn sterker en mijn huis is mooier. Pijntjes aan spieren en gewrichten zijn er nauwelijks meer en daardoor kan ik ook beter sporten:-) ZZAZEN IS EEN AANRADER”!!
– SUZY

 

“Iedere dag een glas ZZAZEN collageen”
– PR-topvrouw LILIAN CUSTERS

 

 

Vitakruid Vitamines en mineralen voor de extra powerboost

 

Naast onze bekende ZZAZEN collageen hebben we de volgende VITAKRUID supplementen voor je samengesteld omdat deze in combinatie met ZZAZEN je lichaam een extra powerboost geven! Lees helemaal onderaan meer algemene informatie over de vitamines en mineralen.

 

Vitakruid gebufferde vitamine C

Is heel belangrijk voor de vorming van collageen in je lichaam en voor je kraakbeen, je botten en je huid. Daarnaast beschermt vitamine C tegen oxidatieve stress en vrije radicalen.

 

Vitakruid vitamine D3 25 mg

Is onze zonnevitamine en is belangrijk voor je collageensynthese maar de laatste tijd ook veel in het nieuws omdat het voor zoveel andere processen in je lichaam een rol speelt. Heb je een vitamine D tekort dan leidt dit tot collageenafbraak en vitamine D. Vitamine D3 speelt ook een rol bij je celdeling, draagt tevens bij aan de normale werking van je immuunsysteem en is goed voor je botten, spieren en tanden.

 

Vitakruid magnesium 200 complex

Is een mineraal dat je spieren, je botten en je hersenfuncties ondersteunt. Magnesium is belangrijk voor meer dan 300 biochemische processen in je lichaam en in combinatie met ZZAZEN geweldig! Ons lichaam kan magnesium uit onze voeding niet goed opnemen dus een supplement is aan te raden.

 

Vitakruid vitamine B12 combi 10.000 met folaat

Is een smelttablet en staat steeds meer in de belangstelling. Vitamine B12 is een essentiële voedingsstof en speelt een belangrijke rol bij o.a. synthese van DNA, cellulaire herstelprocessen, hersenfuncties en de aanmaak van rode bloedcellen. De piepkleine B12 moleculen vervullen een belangrijke rol in duizenden chemische reacties die noodzakelijk zijn om onze weefsels en organen op te bouwen, het voedsel dat wij eten om te zetten in energie, afvalstoffen uit ons lichaam af te voeren, ons lichaam te beschermen tegen infecties, beschadigde onderdelen te herstellen en onze cellen met elkaar te laten communiceren. Door de synergie met foliumzuur en vitamine B6 wordt deze combinatie vaak gebruikt voor het verlagen van het homocysteïnegehalte van het bloed. Wanneer dit gehalte te hoog is dan bestaat er grotere kans op hart- en vaataandoeningen en de ziekte van Alzheimer. Bronnen van vitamine B12 zijn: rundvlees, lamsvlees, wild, gevogelte, orgaanvlees, varkensvlees, vis, schaal- en schelpdieren, melkproducten en eieren. Een tekort aan vitamine B12 komt veel meer voor dan gedacht wordt en kan verschillende gezondheidsklachten veroorzaken.

 

Nu even terug naar de ‘alleskunner’ want wat is eigenlijk collageen?

 

Eerst een paar feiten

 

 • Collageen is een lijmvormend eiwit dat overal in het lichaam zit maar voornamelijk in je huid, je botten, je pezen en je kraakbeen.
 • Ons lichaam heeft veel eiwitten nodig om weefselschade te herstellen en om diverse stoffen aan te maken, zoals neurotransmitters hormonen en enzymen. Als we onvoldoende eiwitten binnenkrijgen, kunnen de neurotransmitters (signaalstofjes), hormonen en enzymen (veroorzaken veel reacties en processen in ons lichaam) niet goed functioneren.
 • Collageen vormt ook het hoofdbestanddeel van het bindweefsel in het lichaam. In het lichaam is alles met elkaar verbonden door dit bijzondere weefsel. Het zorgt er niet alleen voor dat alles in ons lichaam bij elkaar blijft, als een soort lijm maar zorgt er ook voor dat alles soepel glijdt en met elkaar communiceert. Het bindweefsel bepaalt de veerkracht en de lichaamsvorm van de huid.

 

Het behoud van collageen is het geheim van mooi ouder worden omdat collageen verantwoordelijk is voor de soepelheid, de elasticiteit en de structuur van de huid.

 

Maakt je lichaam zelf collageen?

 

Tot je 25ste maak je inderdaad zelf collageen aan en voldoende hoor om je huid jong, elastisch en stevig te houden. Na je 25ste neemt alleen helaas je natuurlijke productie van collageen af, hierdoor veroudert je huid, krijg je rimpels en een minder stralende uitstraling.

 

Wat gebeurt er met je huid op je 20ste, 30ste, 40ste, 50ste?

 

Deze afname van collageen in je lichaam kun je op een eenvoudige manier aanvullen met de juiste collageen die overeenkomt met de collageen die we zelf maken want je wil wel graag dat je lichaam de collageen goed opneemt anders is het zonde van de aankoop van je collageensupplement. De bewerking van het product is het belangrijkste. Collageen van de vissenhuid is identiek aan die van ons maar het is ook van belang dat goede viscollageen gehydrolyseerd (geknipt) is in hele kleine stukjes (peptiden) zodat je lichaam meteen aan de slag kan met de poeder die je inneemt. Waarom een poeder en geen pil? Poeder wordt sneller opgenomen en wordt pas verteerd in je dunne darm dus daar doet je maag dan ook niets mee. Een capsule kan ook maar is niet altijd bestand tegen het zure maagzuur. Als je een pil neemt die ’te hard geslagen’ is wordt deze pas opgenomen in je dikke darm en dit deel van je lichaam neemt de stoffen niet meer op dus dan neem je je supplement voor niets in.. zonde toch? En ook voor het gemak hebben we gekozen voor een poeder. Een poeder kun je overal mee vermengen, water, een sapje, smoothie maar je kunt het ook door je yoghurt of in je salade doen.

 

De huid met een gebrek aan collageen en de huid met voldoende collageen.

 

 

ZZAZEN Collageen

 

ZZAZEN, de unieke poeder die je een superboost geeft en een topper is voor je huid, haar en nagels. Het is een compleet collageen supplement met een unieke samenstelling van voor JOU belangrijke aminozuren die je in combinatie met vitamine C, vitamine D, zink, selenium, glucosamine een natuurlijke verbetering van binnenuit geven (lees snel verder voor de uitleg van de vitamines en mineralen). ZZAZEN is afkomstig van de vissenhuid (smaakt wel lekker fris), identiek aan de collageen in ons lichaam en in héle kleine peptiden ‘geknipt’. De opneembaarheid van ZZAZEN in het lichaam is daarom fantastisch.  Onderzoek heeft aangetoond dat ZZAZEN al binnen een uur, na inname, in je bloedbaan is opgenomen. Door 1 maatschepje dagelijks te nemen ervaar je al na een paar weken een geweldig resultaat!

 

ZZAZEN collageenpoeder bij Kukki

 

 

 

 

Waarin onderscheidt ZZAZEN zich?

 

ZZAZEN onderscheidt zich van andere collageen producten door de hoogste kwaliteit van de meest zuivere ingrediënten die met zorg door ons gekozen zijn. Het unieke aminozuurprofiel van onze collageen biedt specifieke nutritionele voordelen die niet in andere eiwitbronnen voorkomen. Door de perfecte samenstelling – samen met het laboratorium ontwikkelde receptuur – van de ingrediënten: collageen, vitamine C, vitamine D, selenium, zink en glucosamine zorgt ZZAZEN voor de belangrijkste bouwstoffen om je lichaam te stimuleren bij het aanmaken van collageen op de natuurlijke manier. ZZAZEN wordt geproduceerd conform de strengste certificeringsnormen en labtesten waardoor kwaliteit gewaarborgd is. De werking ervan is aangetoond middels wetenschappelijk onderzoek.

 

 

 

Het verschil met andere (goedkopere) collageen producten?

 

ZZAZEN is gemaakt in een specifiek productieproces, namelijk door door: enzymatische hydrolyse. De eiwitten zijn in hele kleine deeltjes (peptiden) ‘geknipt’ waardoor ze een hele lage dichtheid hebben en daarom ook na inname naar dìe delen in het lichaam gaan waar ze het hardste nodig zijn, de ’target areas’ want ZZAZEN blijft stabiel in het spijsverteringskanaal. Bij goedkope collageen zijn de eiwitten die je inneemt veel groter en daarom gaan ze niet direct naar de target areas maar worden ze meegenomen in het hele voedsel verteringsproces en is het veel moeilijker om überhaupt de target area’s te bereiken of om maar iets van effect van die collageen in het lichaam te merken. ZZAZEN is tevens gemaakt van collageen van de huid van de vis, deze collageen heeft daarom precies dezelfde samenstelling als de collageen in ons lichaam en die daarom sneller en beter absorbeert.

 

Die stralende huid terug en fit ouder worden?

 

Wil je je stralende huid terug?

Kijk jij in de spiegel en wil je die stralende huid terug? Oplossing: ZZAZEN! 

Ingrediënten

Vis collageen peptiden (vis), voedingszuur: appelzuur, natuurlijk smaakaroma, vitamine D3 (Cholecalciferol), vitamine C (Ascorbinezuur),
zink (Zinkbisglycinaat), selenium (Selenomethionine), glucosamine sulfaat 2 KcL (schaaldieren) De inhoud van 1 pot ZZAZEN is goed voor 31 dagdoseringen.

 

Info over de ZZAZEN ingrediënten, collageen, vitamine C, D, zink, selenium, glucosamine

 

Vitamine C

 

 • Voor een sterk collageenweefsel is vitamine C de belangrijkste voedingsstof en vitamine C is een sterke antioxidant, het is goed voor je weerstand.

 

Vitamine D

 

 • Vitamine D is veel in het nieuws nu in de Coronatijd en dat komt omdat eigenlijk nog niet zo heel lang bekend is dat vitamine D belangrijk is voor tal van processen in ons lichaam. We weten lang dat vitamine D onze botten, onze tanden en spieren ondersteunt en dat het tevens belangrijk is voor ons immuunsysteem. Maar volgens de wetenschap is het aangetroffen in meer dan 30 weefsels en organen (afweercellen, spieren, hart, alvleesklier, schildklier, darmen, eierstokken, baarmoeder, placenta, borst, prostaat, enzovoort. We maken zelf wel vitamine D aan als we in de zon komen en het grappige is dat je lichaamsdelen die je bijna nooit blootstelt aan de zon – zoals je billen – het meeste opnemen. Maar als er geen zon is of je komt er niet in zoals vooral in de winter of in de R- maanden dan is het supergoed om vitamine D te nemen om je lichaam te wapenen.

 

Zink

 

 • Zink is onmisbaar en krijg je niet zo makkelijk binnen met voeding. Zink speelt een rol bij ontzettend veel functies in het lichaam. Zink zorgt o.a. voor gezonde botten, voor je huid & je haar en voor een goed geheugen! Daarnaast draagt het bij aan de opbouw en afbraak van koolhydraten en bij je vruchtbaarheid. Zink is onderdeel van het hormoon insuline en werkt ontstekingsremmend, het zorgt ervoor dat je afweersysteem goed werkt.

 

Selenium

 

 • Selenium ontgift in het kort gezegd, het gooit de rommel uit je lichaam. Het beschermt tegen ouderdomsverschijnselen, houdt de spieren gezond, ondersteunt de schildklier, heeft een ontgiftende rol en is belangrijk voor onze weerstand.

 

Glucosamine

 

 • Glucosamine helpt beschadigd kraakbeen te herstellen. Het verbetert de structuur van het kraakbeen en kan daardoor het vocht in het gewricht beter vasthouden wat belangrijk is voor de schokdemping bij belaste bewegingen. Daardoor kan het gewricht weer soepeler bewegen zonder pijn. Voldoende glucosamine is dan ook noodzakelijk voor onderhoud van het bestaande kraakbeen en voor de aanmaak van nieuw kraakbeen.

 

Het gebruik is eenvoudig

 

ZZAZEN is makkelijk in gebruik en bijzonder geschikt om te vermengen met allerlei soorten voeding, water, een sapje, een yoghurtje en ook met eiwitmengsels. Het is puur, gemakkelijk verteerbaar en absorbeerbaar. Wij adviseren 7 gram ZZAZEN per dagdosering. Dit kan op ieder moment van de dag ingenomen worden door één maatschepje ZZAZEN (7 gram) in een glas te doen en hieraan water of je favoriete sapje toe te voegen. Roer dit vervolgens goed en geniet van je ware anti-aging drankje!

 

 

In het kort, ZZAZEN is:

 

 • Collageen voor een jongere uitstraling
 • collageen tegen rimpelvorming
 • collageen voor verbetering van de huid
 • collageen voor betere hydratatie
 • collageen voor verbetering haren
 • collageen voor sterke nagels
 • collageen die makkelijk in gebruik is

 

De huid met een collageen gebrek en de huid met voldoende collageen, voor en na

 

Ons product

 

 • We hanteren strenge eisen voor onze producten met als uitgangspunten de natuur en ons lichaam. We maken daarom gebruik van natuurlijke ingrediënten volgens de orthomoleculaire voedingsleer.
 • Onze producten zijn samengesteld met zuivere ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De werking ervan is aangetoond middels wetenschappelijk onderzoek.
 • De ZZAZEN producten worden geproduceerd conform de strengste certificeringsnormen en labtesten waardoor kwaliteit gewaarborgd is.

 

 

Onze top verkoopadressen

ZZAZEN wordt verkocht bij Vitaminstore , de apotheek, fysiotherapeut en verschillende top salons en andere super locaties! Wil je meer weten of heb je interesse, mail of bel ons!

Wil je zien wat er allemaal over ons geschreven wordt in de pers neem dan hier een kijkje.

 

 

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews